Ny hjemmeside
 https://dfsgrasrot.no/snertingdal-skytterlag   


Nyhet Nå er vi på Facebook også
Nå er vi på Facebook også det vil bli oppdatert info og andre aktiviteter På Facebook gruppa så kom og ta en titt  http://www.facebook.com/Snertingdal-Skytterlag-827030904132661/


Årsmøte
 SNERTINGDAL SKYTTERLAG avholder årsmøte på Skytterhuset, torsdag 8/12 kl. 18:30.
Saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes John O. Haldsrud innen 1/12. Skriv til valgkomiteen sendes Simen Skundberg innen samme dato.
Styret

Snertingdalsstevnet 2015
Resultater er lagt ut. Du finner dem under RESULTATER i menyen til venstre

Innendørsbanen

Innendørsskyting

Sn.dal skl tar nå i bruk sin innendørs

skytebane på Høvleriet (tidligere Snertingdal bruk), og inviterer
gamle og nye skyttere til skyteskole og skytetrening.


Skyteskole

Skyteskole
arrangeres på tirsdager kl 18.00. Første kveld tirsdag 15. jan 2013
kl 18.00. Fortrinnsvis for de som ikke har deltatt på skyteskole
tidligere.

Påmelding

Påmelding
kan skje til John Olav på telefon 93039709, pr e-mail
(
joohalds@online.no),
eller ved frammøte på Innendørsbanen tirsdag 15. jan kl 18.00.

Skytetrening

Øvrig
trening vil foregå på torsdags kvelder kl 18.00.


Snertingdal skytterlag


Snertingdalsstevnet 2012
Resultater fra Snertingdalsstevnet finner du i menyen til venstre

Banen er åpen
Banen er åpen for organisert trening tirsdager og torsdager fra klokka 17

Profileringsutstyr
 

Profileringsutstyr


Snertingdal skytterlag bestemte seg våren 2011 for at laget skulle skaffe seg nytt profileringsutstyr. De tidligere jakkene vi hadde har for lengst gått ut på dato og de fleste hadde vel også slitt de ut.

Det nye profileringsutstyret består av fleecejakke, T-skjorte og caps med logoer på. (Det vises her til bilder). Våren 2011 fikk vi prøvekolleksjon som de fleste i styret har kjøpt. Det nye profileringsutstyret kunne bestilles ved å skrive seg på liste på banen forrige sesong, men det var så få som bestilte at noen ny bestilling er ikke foretatt, dertil ville prisene bli for høye.

Ved at skytterlaget subsidierte noe, var prisen

Fleecejakke kr 550,-
T-skjorte kr 150,-
Caps kr 100,-
Pr. d.d ligger det inne bestilling på kun 2 T-skjorter og 5 fleecejakker. Skal vi foreta ny bestilling, må langt flere komme på banen og bestille profileringsutstyr.
Profileringsutstyr kan bestilles på e-mail joohalds@online.no , eller telefon 93039709.

KM bane 2011

Se resultater i menyen til venstre


Samlagsstevnet 2011
Resultater er lagt ut.  
Klikk RESULTATER i menyen til venstre

Resultater er lagt ut
Snertingdalsstevnet 2011 er nå avsluttet.
Se RESULTATER i menyen til venstre

Bygging av innendørsbane er kommet godt i gang
 

Bygging av innendørsbanen er kommet godt i gang

 
Siden Snertingdal ungdomsskole ble revet, og ny 1-10 skole ble bygget, har vi stått uten mulighet for å drive innendørsskyting på vinterstid. Vi har leid Revhiholen, men det er ett stykke unna, så det har ikke vært noen optimal situasjon. Dette har vi nå prøvd å gjøre med. Etter at Seierhus A/S ved Leif Magne Seierstad var positiv til at vi fikk leie deler av det gamle høvleriet på Snertingdal Bruk, som han nå er eier av, har saken med å få egen innendørsbane gått rimelig raskt. For ett år siden bestemte SJFF og Sn.dal skl seg for at de ville søke spillemidler og bygge innendørsbane sammen. Vi fikk ikke tildelt spillemidler i 2010, men vi avtale med Bygg og anlegg på Gjøvik v.g.s, som kunne starte opp med bygging allerede etter skolestart høsten 2010, da måtte vi bare smi mens jernet var varmt og satte i gang bygging i slutten av august/begynnelsen av september. Gjøvik kommune har forskuttert halvparten av spillemidlene, så vi har fått en kjempegod start.

Nå i midten av januar 2011, er byggingen kommet langt. Oppholdsrommet og påbygg til selve skytehallen er under tak, og panelering utvendig er på begynt.

Hvis fremdriften går etter planen, skal vi ta i bruk innendørsbanen neste vintersesong.


Det er BA 2B Gjøvik v.g.s som står for bygginga og som ses på bildene.


Gard Stavem, Espen Berg, Stian Ulsaker, Mads Hagen, Aleksander Bjørkerem, Ronnaphom Angkaew, Ahmed Nasir, Tord Løkken, Stian Haugen Pedersen, Marius Nygård og Roar Gunderstuen.
 
 
 

Org.med.
Resultatene fra Organisasjonsmedaljen 2010 er lagt ut. Du finner det under RESULTATER i menyen til venstre

Snertingdalsstevnet 2010
Snertingdalsstevnet samlet i år 244 skyttere. Vi takker for bra deltakelse og gir honnør til dugnadsgjengen for god gjennomføring. Det ble oppnådd mange gode resultater. Klikk i menyen til venstre for så se resultatene.

Resultater fra KM felt 2010
Resultater fra KM felt 2010 er lagt ut. Du finner dem under Resultater i menyen til venstre

Resultater klubbmesterskap 15 m 2010

Se resultatene i menyen til venstre


Terminlister for 2010
Terminlistene for 2010 er nå lagt ut.
Du finner de i menyen til venstre under Terminliste og Jaktutvalg

Ny link vedr. grasrotandelen
 
Her er den nye linken til grasrotandelen (skriv inn navnet på grasrotmottaker og søk):
 

Snertingdalsstevnet 2009
Det første Snertingdalsstevnet på den nye banen er gjennomført og resultatene er lagt ut.

Flinke skiltmakere på Snertingdal skole

 

I løpet av vinteren har elever fra 9. og 10. trinn på Snertingdal skole gjennomført et prosjekt sammen med sin assistent Arne Henry Aaslund. Prosjektet har gått ut på å lage treskilt for Snertingdal skytterlag. De har tegnet på, håndfrest, malt og lakkert mellom 10 og 15 skilt. De har gjort meget pent arbeid, og vi er svært takknemlige for deres innsats sier leder i Snertingdal skytterlag John Olav Haldsrud. Foruten skilt på Skytterhuset som forteller hvem som eier anlegget, har elevene laget skilt som er montert over skivenummeret på standplass som forteller hvem som har sponset skivene.

Alle 10 skiver på 200 m er sponset, og vi har startet med 100 m, men det er fortsatt mange skiver ledige, så vi trenger flere sponsorer sier Haldsrud videre.

Som avslutning på prosjektet var elevene sist torsdag invitert på Skytebanen. Her fikk de servert brus og kake, men det var å kunne få skyte på de nye elektroniske skivene som fattet den største interessen blant elevene. Der viste alle at de er potensielle kommende skyttere etter resultatene å dømme.

 

De som har deltatt i prosjektet er: Assistent Arne Henry Aaslund og elevene Malin H. Helli, Mari Alund, Vegard Jostad, Gard J. Solbakken, Morten B. Åslund, Jonas grøterud, Trine H. Alund, Camilla Sveen, Ann Jeanette Tandseter, Hanne Åslund, Sara M. Hesla, Hans Arne Solbakken, Magnus Dybdal, Ida Kokslien, Jane Aaslund, Haakon Ødegårdstuen, Lars Kokslien, Halvor Onsrud, Håvard Strandvik, Dag Ove Øverlia, May Britt Haugen, Robin Olsen, Anette Haganæs, Ian M. McFadden, Martine Skiaker, Anders Haugen og Julie Haganæs.
Se bildene i albumet og video på youtube
 

Støtt skytterlaget med din grasrotandel!
 Du kan nå gi din grasrotandel fra Norsk Tipping til
 
Snertingdal skytterlag
 
Org. nr. 984 053 657
 
På forhånd takk!
 
 
 
 

Det nye baneanlegget åpnet  


Lørdag 13. sept 2008 var en stor dag for Snertingdal skytterlag for da ble det nye baneanlegget til 4 millioner åpnet med brask og bram. Byggingen av det nye baneanlegget ble påbegynt etter sesongslutt 2005 da den gamle standplassen ble revet. Bygging av ny standplass kom i gang for fullt i august 2006 med god hjelp av tømrerlinja ved Gjøvik v.g.s. Ellers har lagets egne medlemmer bidratt med enorm dugnadsinnsats, slik at målet om å kunne åpne det nye baneanlegget før elgjakta 2008 kunne nås. Det nye baneanlegget med ny standplass og ny 100 m og 200 m med 8 elektroniske skiver på 100 m og 10 på 200 m var dermed blitt en realitet. En storstilt åpningsseremoni med påfølgende åpningsstevne sto på dagens agenda.Åpningsseremonien inneholdt bl. a  korpsmusikk ved Snertingdal musikkforening, trekkspill og torader musikk med Roar Stensvold og Jens Klette, ellers medvirket Snertingdal revygruppe foruten diverse taler. Den store spenningen sto om hvem som skulle foreta den offisielle åpningen av banen. Det skulle avgjøres med en skytekonkurranse mellom Gjøvik’s varaordfører Lise Hammerud og Skytterkongen fra 2004 Ola Tore Dokken. Dokken stilte her med et stort handicap. Hammerud ledet lenge, men måtte til slutt gi tapt for Dokken som dermed kunne erklære banen for offisielt åpnet.Etter at åpningsstevnet var avsluttet var det mange lovord å få for et fint baneanlegg.Åpningsstevnet ble vunnet av Ola Tore Dokken med 346 p som dermed også er den nye banerekorden.

SKYTESKOLE

Snertingdal skytterlag har stått uten innendørsbane siden den gamle ungdomsskolen ble revet.
Vi har derfor de siste årene fått leid Revhiholen til innendørsskyting på 15 m. Det har i år vært stor interesse for å delta på Skyteskolen. Vi har hele 18 deltakere med på årets skyteskole. Instruktører er Rune Øversveen og Per Villy Nygård med resten av ungdomsutvalget som hjelpeinstruktører. Vi er helt avhengige av foreldrene som stiller velvillige opp med transport.
 
Skyteskolen foregår på onsdagskvelder, og med så mange må vi dele deltakerne i to puljer,
en kl 18.00 og en kl 19.00. Sist onsdag fikk alle deltakerne sponset hver sin skytelue fra NAMMO Raufoss, noe de satte stor pris på. Skyteskolen avsluttes med klubbmesterskap for alle klasser onsdag 1. april 2009. Vi håper at mange av deltakerne vil fortsette å være med å skyte når vi starter opp utendørs på egen bane.


SKOLESKYTING
Snertingdal skytterlag arrangerer Skolenes Landskonkurranse i skyting i samarbeid med Snertingdal skole onsdag 4. mars 2009 på Revhiholen. Det er hele 66 påmeldte fra 8-10. trinn som deltar for ungdomsskoler. Skoleskytinga har vært fast på 15 m i 30 år nå. De 3 siste åra har vi brukt Revhiholen, og skyting på elektronikk har blitt svært populært, så nesten alle på de 3 øverste trinnene ønsker å delta.
 
Onsdag 4. mars 2009 var det duket for årets skoleskyting, et samarbeid mellom Snertingdal skole og Snertingdal skytterlag. Av 66 påmeldte møtte 64 opp. Vi måtte transportere deltakerne i to puljer med buss fra skolen og til Revhiholen. Fra Skytterlaget deltok Rune Øversveen, Per Villy Nygård, Hans Engen, Kjell Ringsveen og John Olav Haldsrud. Disse sto for gjennomføringen av arrangementet. Fra skolen deltok Svein Erik Hasle, Endre Sølvsberg og Terje Ødegård. Svein Erik hadde med trekkspill, så det ble både dans og andre aktiviteter for elevene mens de ventet på tur for å skyte. Alt i alt ble skoleskytingen 2009 svært vellykket. Det var kun en som oppnådde en 50 skive, og det var Lars Kokslien.

 

Se bilder fra skoleskytinga.

Terminlister for 2009 er lagt ut, og mer ny info kommer etterhvert.
Følg med framover!

Nye bilder av baneanleggetDet nye skytteranlegget tar form
Det nye skytteranlegget til Snertingdal skytterlag begynner å ta form. Arbeidet med det nye anlegget startet opp i aug. 2006, og pr. d.d, litt over et år senere, er vi allerede kommet langt.

I forbindelse med det nye anlegget bygges det ny standplass og ny 200 m og 100 m med elektroniske skiver. Den nye standplassen er nå helt ferdig utvendig.
Hele skoleåret 2006/2007 har tømrerlinja ved Gjøvik videregående skole jobbet med standplassen. Ca 1. sept 2006 startet de med å forskale og støype. I løpet av vinteren og våren fikk de satt opp standplassen. Ved skoleslutt sto det igjen noe arbeid utvendig. I løpet av sommeren og tidlig høst har en dugnadsgjeng gjennomført prosjektet %94Pensjonisttreff på skytebanen%94. De fikk da gjort ferdig standplassen utvendig, bl.a ble det lagt takplater og hele standplassen ble beiset.
Nytt kulefang på  100 m og den nye 200 m ble påbegynt høsten 2006, og disse er nå ferdige og borklagt.
Et nytt dugnadsprosjekt starter opp denne uka (uke 46), hvor vi vil prøve å få gjort ferdig
%94kontorrommet%94 mellom 100 m standplass og 200 m standplass.
Etter nyttår vil tømrerlinja fra Gjøvik v.g.s komme tilbake og gjøre ferdig standplassene innvendig med lydplater og porter.
Det ser nå ut for at Gjøvik kommune vil forskuttere spillemidler, slik at vi kan få spillemidler i 2008, noe som lover bra, for da kan det være en mulighet for at vi kan ha elektroniske skiver på plass til høsten.


Resultater lagt ut

Resultater fra KM felt 2007 og åpent klubbmesterskap Øvre Snertingdal skl, Snertingdal skl og SJFF 31/3-2007 er lagt ut under resultater.


Bane anlegget


  
29.04.2009

Gi din "grasrotandel" til skytterlaget!